כף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/03/2003 | 16:26 | מאת: צחי

לפני כשלושה חודשים נפצעתי בעבודתי בשורש כף יד שמאל לא שברתי את ידי אך התנפחה לי היד בצורה נוראית כיום הנפיחות עוד לא ירדה והכאבים חזקים מאוד לאחרונה ביצעתי בדיקת e.m.g וגילו לי cts בשורש כף יד שמאל כמו כן נוצרה לי עקמת עצמונית לכיוון אולנרי האורטופד שמטפל בי כבר אובד עצות וטוען שהוא שעוד לא נתקל בתופעה כזאת מה עושים לטיפול במקרה והאם יכולה להיות לי נכות כתוצאה מהתאונה נכון להיום אני עדיין בחופשת מחלה ועושה פיסיוטרפיה 3 פעמים בשבוע איני יכול לאמץ את ידי השמאלית וכל נסיון לאמץ אותה נתקל במעין "נפילה " של היד כמו כן שכחתי לציין שבתכיפות גבוהה נרדמות ומתעוותות אצבעות ידי וכף היד משנה את צבעה ( מכחילה) מה עלי לעשות???

אנימתקשה לדמיין לעצמי את בעייתך . יתכן שבאמת מדובר בארוע נדיר מאד . מכל מקום הכתובת המתאימה לכך מכל היא כירורג כף יד .

10/03/2003 | 13:20 | מאת: צחי

ד"ר נכבד בהמשך לתשובתך הייתי אתל ד"ר ברוך מבי"ח וולפסון שהוא מומחה בכירורגיה של כף היד וגם הוא לא יודע מה מקור הבעייה הוא המליץ על המשך פיזיוטרפיה לגידים מישרים האם יכול להיות מצב רפואי שאין לו הסבר ? האם על הבחנה לא משוערת יהיה אפשר לתבוע נכות על היד ( במידה ולא ימצאו פתרון רפואי) במידה ולא תהיה אבחנה מדויקת האם אמשיך לסבול עם היד "לעד"? סליחה על השאלות הרבותאבל אני על סף יאוש...

10/03/2003 | 13:22 | מאת: צחי

ד"ר נכבד בהמשך לתשובתך הייתי אצל ד"ר ברוך מבי"ח וולפסון שהוא מומחה בכירורגיה של כף היד וגם הוא לא יודע מה מקור הבעייה הוא המליץ על המשך פיזיוטרפיה לגידים מישרים. האם יכול להיות מצב רפואי שאין לו הסבר ? האם על הבחנה לא משוערת יהיה אפשר לתבוע נכות על היד ( במידה ולא ימצאו פתרון רפואי) במידה ולא תהיה אבחנה מדויקת האם אמשיך לסבול עם היד "לעד"? סליחה על השאלות הרבות אבל אני על סף יאוש...

11/03/2003 | 23:26 | מאת: צחי

ד"ר נכבד רשמתי לך משהו קטן( כמה שאלות) וכנראה לא שמת לב בתודה

12/03/2003 | 13:55 | מאת: צחי

מנהל פורום אורתופדיה