כאבים עזים ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2003 | 05:52 | מאת: נדב

שלום אני מכווה שאני פונה לרופא הנכון מזה מ"ס חודשים אני מרגיש שחלק מרגל ימין שלי רדומה פניתי ל-2 רופאים והם אצרו לי כלום אני סובל מעודף שומן בן 37 החלק שנרדם וכואב לי הוא מהברך ועד לאגן הירכים במקביל אני מרגיש גםםם שריפה וחום באזור זה של הרגל ביומיים האחרונים זה הולך ומחמיר אזזזזזזזז מה עושים דוק תודה רבה

אם אתה מתכוון לחצי העליון והחיצוני של הירך הרי שבעייתך נקראית MERALGIA PARESTHTICA . מדובר בלחץ על עצב המעצבב את החלק החיצוני העליון של הירך. שמו של העצב : העצב העורי החיצוני של הירך. הבעיה שכיחה אצל כבדי משקל הלחץ נגרם לעיתים על ידי החגורה היושבת מתחת לכרס. במקרים מסויימים שינוי בצורת הלבוש יכולה להביא לשינוי . לעיתים יש לנתח לשחרר את לחץ על העצב בכל מקרה יש לבדוק קודם כל בין השאר על ידי הזרקה מקומית של חומר מאלחש בכדי לראות אם זה משנה את המחושים.

מנהל פורום אורתופדיה