כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2003 | 21:17 | מאת: רן

דר שלום. עקב כאבים בכף הרגל (באזור בעקב ) נשלחתי על ידי אורטופד למיפוי עצמות . להלן התוצאה : "הדגשה קלה בריכוז באזור טרסלי דיסטלי לטרלי כף רגל ימין ואזור מפרק מטטרסו פלנגיאלי ראשון כף רגל ימין ,יכול להתאים לתהליך דלקתי " בשבילי זה סינית . האם מדובר במה שמכונה דורבן ? האם זריקת סטרואידים עשוייה לעזור ? האם לנסות תחילה גלי הלם ? ( מכר שלי עבר את כל תהליכי הטיפול :זריקות, פיזיוטרפיה מדרסים ורק טיפול בגלי הלם הועילו ) תודה.

ממצא מיפוי העצמות אינותורם מאומה לפתרון החידה שכן כל הממצאים נמאים באזור האצבעות ולא בעקב. לשאלתך האחרת ובכן ללא בדיקה שתמקם את המקום הכואב אי אפשר לענות לך.

מנהל פורום אורתופדיה