כאבים בצוואר המשך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/03/2003 | 13:26 | מאת: אפרת

דר' לב אל, תודה רבה על ההתיחסות המהירה, הכל התחיל לפני כחודש וחצי אז הרגשתי כאבים בצוואר ובאזור הלסת והפנים בצד ימין, רופא אף אוזן גרון שלח אותי לבצע אולטרא סאונד שהממצא בו היה חשד לאוסטיפיקל מיוסיטיס והסתידויות גסות בצוואר, אחרי יומיים התחלתי להרגיש חוסר תחושה בפנים בצד ימין ואושפזתי בנוירולוגיה בחשד לפגיעה עיצבית, ברור נוירולוגי שעברתי תקין, מיפוי עצמות תקין וסיטי תקין, אין לי ממצא ואני סובלת מכאב בצואר וחוסר תחושה מידי פעם. אשמח לקבל אינפורמציה לגבי בעייתי אם יש בכלל, כל הבדיקותתקינות תודה רבה וישר כח על ניהול מחלקתך בצפת אני תושבת הצפון הרחוק לשעבר ותל אביבית היום. תודה ושוב תודה

אינני מבין גדול במחלות של הצואר אבל אני מבין משהו במיוזיטיזס אוסיפיקנס(MYOSITIS OSSIFICANS ) שזה תהליך שליצירת עצם חדשה בתוך רקמת השריר. מיפוי עצמות חייב להיות חיובי במחלה זאת ולכן העובדה שמיפוי העצמות היה שלילי מהווה הוכחה חותכת כי לא במיוזיטיס אוסיפיקנס עסקינן .מה כן? ובכן חוסר תחושה בחצי פניםיכול להגרם מפגיעה בעצב הטריגמינוס ויש מחלה הנקראית טריגמינל נוירלגיה אבל אופפפס אני פולש לתחום שאינו שלי. נוירולוג הוא הכתובת בשבילך ויש פורום לנוירולוגיה באתרנו.

מנהל פורום אורתופדיה