ניתוח קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/03/2003 | 11:17 | מאת: אברהם ג'

לפני שבעה חודשים נפצעתי בתאונת דרכים, ריסקתי קרסול ועברתי ניתוח זה היה קשור למתכות בתוספת ברגים עם כל תהליך הריפוי , זה אומר , גבס, פיזיוטרפיה, וכו' היום אחרי תקופת החלמה , בבקורת האחרונה נשלחתי לצילום , ואז אמר לי הרופא שאני צריך לעבור שוב ניתוח בתוספת שתל עצם, כמובן שאני אעבור שוב את כל הטראומה. היום אני הולך טוב לא צולע , קצת קשה לרדת מדרגות , ויש לי נפיחות בקרסול ובשוק. נכון שבצילום רואים שהעצם לא התאחתה (הפיבולה) . אני מעוניין לדעת, א). אם תהליך הריפוי יימשך תקופה ארוכה ? . ב). מעוניין לקבל המלצה למומחה כף הרגל. תודה רבה ממתין לתשובה

א. תהליך ריפוי של מה? ב. מה פתאום כף רגל. ג. הפורום אינו עוסק בהמלצות על מומחים.

04/03/2003 | 14:49 | מאת: רוני

פרופ' ניסקה-כפר סבא

מנהל פורום אורתופדיה