צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/03/2003 | 21:26 | מאת: אפרת

דר שלום רב, לפני חודש עברתי בדיקת אולטרא סאונד צווארי שהממצא בו היה חשד לאוסטיפיקל מיוסיטיס וחוץ מזה הסתידויות גסות בצוואר, כהמשך מהברור עברתי מיפוי עצמות ובדיקת סיטי שני הבדיקות תקינות, כבר קרוב לחודשיים שיש לי כאבים בצוואר וחוסר תחושה בצד ימין של הראש והפנים, בירור נוירולוגי תקין, מה לעשות עם הכאביםבצואר וחוסר התחושה בפנים, אני די מיואשת. אשמח לשמוע על פיתרון בהקדם

ממצאים כפי שאת מתארת ( דרך אגב : מיוזיטיס אוסיפיקנס ) הם כמעט תמיד תוצאה של מחלה קודמת. את אינך מספרת כלום על תולדות מחלתך . ממה שאתמתארת אי אפשר ללמוד שום דבר. את מוזמנת למקצה שיפורים בתאור בעייתך.

03/03/2003 | 23:10 | מאת: אפרת

דר' לב אל, תודה רבה על ההתיחסות המהירה, הכל התחיל לפני כחודש וחצי אז הרגשתי כאבים בצוואר ובאזור הלסת והפנים בצד ימין, רופא אף אוזן גרון שלח אותי לבצע אולטרא סאונד שהממצא בו היה חשד לאוסטיפיקל מיוסיטיס והסתידויות גסות בצוואר, אחרי יומיים התחלתי להרגיש חוסר תחושה בפנים בצד ימין ואושפזתי בנוירולוגיה בחשד לפגיעה עיצבית, ברור נוירולוגי שעברתי תקין, מיפוי עצמות תקין וסיטי תקין, אין לי ממצא ואני סובלת מכאב בצואר וחוסר תחושה מידי פעם. אשמח לקבל אינפורמציה לגבי בעייתי אם יש בכלל. תודה רבה וישר כח על ניהול מחלקתך בצפת אני תושבת הצפון הרחוק לשעבר ותל אביבית היום. תודה ושוב תודה

מנהל פורום אורתופדיה