כאבים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/03/2003 | 19:20 | מאת: א

יש לי כאבים ברגל שמאל בירך ובברך כאשר אני עומדת כשעה על הרגליים ואם אני עומדת יותר הכאב מתפשט לכל הרגל ביקרתי אצל רופאים שונים וביצעתי mri בירך ו מיפוי עצמות בברכיים ובירך גילו לי n.o.f בירך ורופא אחד אמר לי שיש לי קרע במיניסקוס ושני אמר שיש לי שחיקת סחוס בברך כמו כן הכאבים החלו לי בצבא והיום אני משוחררת כבר שנה בצבא סבלתי גם מכאבי גב בעיקר תחתון רציתי לדעת האם הכאבים הם אכן מהברך?

כך זה נשמע לי, מהברך

03/03/2003 | 09:42 | מאת: א

האם שחיקת סחוס אכן גורמת לאי יכולת עמידה על הרגליים כפי שציינתי?

מנהל פורום אורתופדיה