פוסלאן - תופעות לוואי ארוכות טווח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/03/2003 | 08:48 | מאת: טובה

אני בת 50 עם אוסטיופורוסיס 3.7- בעמוד השידרה ללא עבר עם שברים, ללא עבר משפחתי של שברים אבל עם אוסטיופורוסיס לאמא שלי. היא בת 80. הרופאה לא היססה לרגע לגבי מתן הפוסלאן . אני לקוחת אחד כל שבוע. ללא תופעות לוואי בהווה.. מה לגבי העתיד? האם ידוע משהו לגבי תופעות לוואי לאחר לקיחת פוסלאן לאורך זמן? בנוסף אני לקוחת סימוביל 10 מ"ג להורדת כולסטרול אני במשקל תקין והולכת לחדר כושר לפחות 3 פעמים בשבוע. אני גם לוקחת ויטמינים ומינרלים שונים וגם סידן 2 ביום. תודה על התיחסותך.

לא ידוע על תופעות לואי מזיקות לאורך זמן לאחר לקיחת פוסלן תקופה ארוכה.

מנהל פורום אורתופדיה