פריצה/בלט - בדיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/02/2003 | 15:17 | מאת: ציפורה

מה ההבדל בין בלט לפריצת דיסק ? האם שניהם נגרמים כתוצאה מתחלואה טבעית ? מה הסבירות שפריצה (להבדיל מבלט) בדיסק תיגרם מתחלואה טבעית ? ללא קשר לשאלות הנ"ל - האם מידע לגבי המכשיר החדש back-life ומידת יעילותו ?

ההבדל העקרי בין בלט לפריצה הוא שבבלט שלש אותיות ובפריצה 5 . יש גם הבדל בתמונה הדימותית בין השניים ובדרך כלל מתכוונים לומר שפריצה זה מצב קשה יותר. אבל למעשה מדובר כאן בנקודות שונות ברצף של שינויים נווניים המתחוללים בדיסקה הבין חוליתית שראשיתם בתהליךשל "התייבשות , תוכן הדיסקה והמשכם קרעים במעטפת הדיסקה. כל אלה הנם תהליך מתמשך של מחלה נוונית. אשר לback life נסי ב: www.backlife.com

מנהל פורום אורתופדיה