מתעוררת כל בוקר עם גב תפוס, עד הצהריים מסתדר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/02/2003 | 08:30 | מאת: אורניקי

כבר חצי שנה שאני מתעוררת כמעט כל בוקר עם גב תפוס, או כאבי גב, שממשיכים להיות מורגשים כל הבוקר, וחולפים בערך בין 12 ל2 בצהרים. בתחילה סברתי שזה קשור לשינה לא נכונה - שכן אני מניקה, ולפעמים מכניסה את התינוק למיטתי בלילה - אך אני רואה שגם בלילות שאינני מניקה במיטתי, אני מתעוררת עם גב תפוס מה זה אומר? ואיך מטפלים בזה?

אנשים נשים וטף מכל חלקי תבל הסובלים מכאב גב תחתון וקוראים את מכתבך יאמרו ברוכה הבאה למועדון. התופעה של"נוקשות בוקר" ברקמות מודלקות היא מוכרה וידועה וסיבתה בהתנפחות הרקמה עקב מיעוט בתנועה. במידה מסויימת התופעה מתרחשת בכל רקמות הגוף וראי את החתול המתמתח משנת הלילה. הטיפול בכאב גב תחתון מתחילבדרךכלל בכדורים רגילים נגד כאב ומתרחב לשימוש בתרופות נוגדות דלקת , התעמלות , שיטות שונות של טיפול ידני (פיסיותרפיה כירופרקטיקה) ועד זריקות וניתוח. לשם התחלה נסי הליכת בוקר קצרה של כ15 דקות

27/02/2003 | 21:54 | מאת: אורניקי

הליכת בוקר קצרה נשמעת רעיון מצוין, לוואי ותעזור!

מנהל פורום אורתופדיה