כפות הרגליים ועמוד השידרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/02/2003 | 19:50 | מאת: ערן

שלום מיזה 3 שבועות שאני סובל מכאבים ברגלים ועמוד השידרה.(לא סבלתי בעבר מבעיות גב) קשה לי לעמוד ולידרוך על כפות הרגליים,אני "הולך" בקצב של עקב לאגודל למרחק של מטרים. בודדים,לא יכול לעמוד על הרגליים לאורך זמן,מרגיש כאבי גב תחתון ולאחרונה גם עליון ,קיבלתי טיפול תרופתי:אביטרן,אלגוליזין ומוסקול ,אין שינוי לטובה. צילום רנטגן תקין. כאבי הרגליים והגב החלו מיד לאחר דלקת גרון וטיפול אנטיביוטי, (בתקופה זו היזעתי הרבה בלילות) האים יש קשר? בילדותי סבלתי מדלקת פרקים,האים יש קשר?. מה עלי לעשות? אני בן 33 ,לא עובד עבודה פיזית ,לא מעשן, יושב הרבה במישרד, אני סובל מכאבים ולא מסוגל לתפקד ממתין לתשובה. תודה,ערן.

דלקת פרקים יכול הלחזור על עצמה גם בגילך ובודאי שיש לבדוק אפשרות זאת . לגהי אפשרויותאחרות עליך להבדק על ידי אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה