כאב בברך - האם מותר להתאמן?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/02/2003 | 16:14 | מאת: טל

לפני שבועיים בעקבות תאונת סקי ותנועה לא טובה של הברכיים - החלו לי כאבים באיזור הברך בצד מדיאלי על-פני קצה הטיביה - מוחמר בכפוף הברך וניתן להפיק את הכאב בלחיצה על איזור זה. הברך יציבה. האם מותר לי להתאמן בחדר כושר (ריצה ומשקולות)? האם עדיף שאנוח - ואם כן לכמה זמן? האם כדאי לקחת תרופה אנטי-דלקתית? תודה מראש טל.

מה חשבת שאתה תבדוק את עצמך ואני רק אתן הוראות? איני נותן עצות מעשיות כגון זו שאתה מבקש בלי לבדוק בדיקה של ממש.

מנהל פורום אורתופדיה