עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/02/2003 | 15:34 | מאת: כפיר

אני בן 22 והייתה לי לידת וואקום בגלל רשלנות בלידה ולכן היה לי erb palsy ביד ימין וכיום אני סובל מכאבים חזקים בכתף ימין ובגב אני אחרי שירות צבאי ומזה כמעט 3 שנים אני סובל מכאבים בכתף בזמן הצבא עשיתי הכל משככי כאבים,פיזיותרפיה,זריקות לידוקאין וגם אתרוסקופיה בכתף ימין כי היה לי גיד קרוע אך למרות כל הדברים הדברים עדיין יש לי כאבים והם רק מתגברים ומתחזקים ועכשיו אני משוחרר כמעט 5 חודשים ואני לא עובד כי עושים לי בעיות בגלל היד והייתי כבר 3 פעמים אצל אורטופדים והאחרון אמר שכבר אין מה לעשות טיפול כי זה לא יעזור אבל הוא אמר שהמצב שלי החמיר ושיש לי דילדול שרירים ביד ימין ושתפקוד הגב שלי הוא לא טוב וכאבים חזקים בתף ימין גם בזמן סיבובים והוא שלח אותי לביטוח לאומי כי הוא אומר שצריך לעלות לי את האחוזים יש לי49% נכות ולא מביאים לי קיצבה. השאלות שלי הן:1)האם יש פיתרון כלשהו למצבי? 2)האם אני צריך לעבור ניתוח? בתודה כפיר.

המושג פתרון הוא מושג רחב . אני בטוח שניתן לשפר את מצבך אם כי לא ניתן לשקם עצבים שנפגעו . אשר לניתוח איני יכול לענות לך בלי לבדוק אותך

מנהל פורום אורתופדיה