1 פריקת כתף ראשונה כתוצאה ממתח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/09/2019 | 12:36 | מאת: דוד

פרקתי את הכתף לפני חודשיים ממתח. אני אחרי mri שהתוצאה בו הייתה קרע קטן בלברום. השאלה שלי היא אם אביא לועדה רפואית 2 חוות דעת של אורטופדים שממליצים לחזור לתפקיד וכן גם הפיזוטרפיסט בכל זאת יורידו לי פרופיל?. יש לציין שהכתף חזרה לתפקוד מלא.

ור"פ אינה פועלת באופן אוטומטי אלא תבחון את ההמלצות ותבדוק אותך ותחליט. יצויין כי הבעיה היא למנוע נקע חוזר שכן יש סיכוי די גבוה לנקע חוזר מה שיחייב הורדת פרופיל וקביעת שעור נכות.

מנהל פורום אורתופדיה