מעט נוזל במפרק הרדיו קרפלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/09/2019 | 12:10 | מאת: מורן

שלום ד"ר נפלתי ברחוב על ברזל בצוואר בצד ימין ואחרי כמה זמן התחלתי להרגיש שכואב לי גם ביד שמאל במפרק איפה כף היד עשיתי אולטרסאונד והיה רשום .הודגם מעט נוזל במפרק הרדיו-קרפלי. לסיכום:- מעט נוזל במפרק הרדיו-קרפלי.מה זה אומר ? אמרו לי שצריך אורטופד האם זה מסוכן ומצריך תור דחוף לאורטופד ומה זה מה עושים עם זה איזה טיפול נדרש? תודה בבקשה לענות לי במייל.

ראשית יש לשלול שבר על ידי צילום רנטגן. לא ברור לי לוח הזמנים . ממלץ ביקור אצל אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה