דלקת בגיד מרפק יד ימין.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/02/2003 | 01:16 | מאת: איל.ה

לפני כשלושה חודשים,התחיל לכאוב לי ביד ימין באזור המרפק.כל הרמה של חפץ קל וגם כבד לווהבכאבים חזקים.ניגשתי לרופא אורטופד,והוא נתן לי כדוריפ בשם VIROX . סיימתי את מנת הכדורים,אבל הכאבים לא עברו. שאלותי הם: 1.מה הטיפול הבא המומלץ לי לקבל? 2.האם טיפול באולטרסאונד יעיל?והאים זה כלול בסל הבריאות? 3.האם מומלץ לקבל זריקה בשם AMP CELESTONE CHRON ,לפני טיפול האולטרסאונד?

נטיפול נקבע לפי האבחנה. לא ברוה לי סבת הכאב במקרה שלך למרות שאני חושד שמדובר ב"מרפק טניס" . אם טאמנם ב"מרפק טניס " עסקינן מדובר ב"חבית טיפול " הכוללת קודם כל המנעות מפעולות הגורמות לכאב. מנוחה לימוד טכניקות חלופיות של שימוש ביד תרופות נגד דלקת מתיחות וטפול מקומי אלקטרותרפיה(שם כללי לטכניקות פיסיקליות של טיפול במטרה להשיג חימום עמוק כמו למש אולטרהסאונד ) . טפול בזריקות יכול לקצר את התהליך אך עדיין יש לתרגל טכניקות חלופיות ומתיחות

מנהל פורום אורתופדיה