תחושה מוזרה של הרדמות ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/09/2019 | 21:16 | מאת: עודד

ד"ר שלום רב תחילה תודה על הפורום והאפשרות לפניה.יישר כוח בן 52 ללא בעיות רפואיות, לא נוטל תרופות ללא עודף משקל, מדדים לפני 3 חדשים תקין לא שותה אלכוהול, עוסק בספורט יומיומי ריצה, הליכה, חדר כושר ומשקולות לחיזוק אתמול בערב הרגשתי לראשונה תחושה מוזרה, רגל ימין מתחת לברך רדומה קל לא באופן שקשה להזיז או ללכת או כבדה רדומה קל מתחת לברך עד לפני פיקה של כף הרגל כשלכול האורך וריד בולט רגיש למגע התחושה ליוותה אותי 20/15 דקות ונעלם. ולא חזר על עצמו גם לא באותו ערב . ד"ר. לאור זאת מה דעתך, המלצתך ? בתודה מראש בכבוד רב

אין לי המלצה אלא לקוות שהארוע לא יחזור ואם יחזור לפנות לבדיקה בהקדם האפשרי

מנהל פורום אורתופדיה