בדיקה של מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/09/2019 | 13:11 | מאת: הדס

שלום אני סובלת מכאבים בכל הגוף כבר תקופה ארוכה בעיקר ביד ימין הייתי במיפוי עצמות כזאת התשובה שקיבלתי קיימת קליטה מעט מוגברת, מודגמת בבדיקת ספקט בלבד, באזור TUBERCLE S'GREDY של הטיביה מימין - חשד לאנטזופתיה. קיימת קליטה מעט מוגברת בפטלה משמאל, מודגמת בבדיקת ספקט - תהליך ארטריטי דלקתי. אין לראות קליטה פתולוגית בשאר השלד. אשמח לדעת מה זה אומר תודה מראש

אין משמעות לממצאים

נכון יותר: משמעות שלילית כלומר אין בעצמותיך מחלה שצריכה להדיר שינה מעיניך

מנהל פורום אורתופדיה