ממצא במיפוי עצמות וכאבי גב עם הקרנה לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/09/2019 | 08:20 | מאת: ערן

שלום רב, מזה כחודשיים אני סובל מכאבים בגב תחתון, בעיקר בישיבה ובקימה מישיבה לעמידה. בשבוע האחרון הכאבים החמירו מאוד והתפשטו לרגל שמאל. בבדיקת מיפוי עצמות נמצא ממצא של: מוקד קטן של קליטת יתר באספקט אחורי של D 10, אזור זיז אחורי. האם הממצא מסביר את הכאבים או שהוא אקראי ? מה משמעות הממצא ועל מה הוא מעיד ? תודה, ערן

הממצא אינו מביר כאב הקורן לרגל שמאל. מדמעות הממצא אינה ברורה . בדיקת ט"מ תעזור לפתור את החידה

מנהל פורום אורתופדיה