כאבים ברגל שמאל ( ירך שמאל)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/09/2019 | 12:14 | מאת: רפע

היי אז ככה מזה כחצי שנה יש לי כאבים חדים בירך שמאל כתוצאה מכאבים בגב שהקרינו לי לרגל , האם יש משהוא לעשות עם זה? היום אני חי על Tradamex 100mg בכדורים ולוקח 2 בשביל שזה ירגיע וזה גם לא עוזר , האם יש מה לעשות? עוד שאלה : שאני לוקח טרמדקס אני מרגיש בצורך עז לישון האם זה תקין?

על פי רוב יש מה לעשות אבל צריך לאבחן בדיוק את סיבת הכאב ו"לתפור " את הטיפול בהתאם לגורם. המשמעותהיא לעבור בדיקה מסודרת על ידי אורתופד או נוירוכירורג ולעבור בדיקות דימות מתאימות ובהתאם לצורך גם בדיקות מעבדה נוספות.

מנהל פורום אורתופדיה