תחושת numbness בבהונות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/09/2019 | 17:02 | מאת: נטע

בת 37. לפני כחודש החלטתי להתחיל לעשות הליכות יומיות אחרי תקופה של חוסר פעילות. מאז אני הולכת כל יום בממוצע בין חמש לשבע ק'מ ביום. לפני כשבוע שמתי לב שהבוהן בשתי הרגליים מרגישה קצת רדומה. יש לי תחושה בהן, אבל היא עמומה כזו כמו כשנרדם איבר (בלי עקצוצים. רק רדימות). אם אני מעסה אותן לבסוף זה מעקצץ ומסתדר אבל חוזר שוב אח'כ. האם יש לי סיבה לדאגה? לפחות לאורתופד?

על פניו זה נשמע כמו לחץ מתמשך על עצב תחושתי. לא נראה לי כסיבה לדאגה.

מנהל פורום אורתופדיה