כאבים בכתף ודיסטוניה צווארית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/09/2019 | 07:03 | מאת: אורנה בן יהודה

יש טענה שבעיקבות הראש שנוטה לימין יש לי דיסטוניה צווארית, זה נמשך שנה אני מקבלת זריקות בוטוקס לצוואר יש לי כאב חד בצד ימין אתמול קיבלתי זריקת סטרואיד היום הקלה בכאבים אך הראש ממשיך לפנות לא רצוני ימינה אני מאוד סובלת וזה פוגע קשות באורך חיי אנא תשובתך, תודה רבה 🌹

פנית הראש ימינה אם היא תוצאה של עוית של שריר מסויים היא היא הדיסטוניה. בילדים יש דיסטוניה מולדת הנקראית טורטיקוליס שיכולה Kהגרם עקב פגיעה בשריר הנקרא סטרנומסטואיד בעת או סביב הלידה אך היא יכולה גם להגרם עקב איחוי של מספר חולית בצוואר ואז לא מדובר בדיסטוניה.

מנהל פורום אורתופדיה