תוצאות בדיקת מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/09/2019 | 01:32 | מאת: ל

שלום רב, אבי סובל מזה זמן רב מכאבים באזור האגן הרגליים והגב, הרופא שלח אותו לבדיקת מיפוי עצמות ואלו התוצאות: קיימת קליטה מעט מוגברת בעצמות טרסוס של כפות הרגליים, בברכיים, במדור עליון של פרק ירך שמאל, קיימת קליטה מוגברת בסקרו-איליאק דו צדדי ואי סדירות בקליטה בע"ש כנראה שינויים ניוונים או דלקתיים קיימת קליטה מוקדית באזור פרונטאלי מימין של הגולגולת- אוסטאומה? אחר? מציעים המשך בירור רדיולוגי.. אשמח לקבל הסבר אודות התוצאות והאם יש סיבה לחשש

לבד מן העובדה שאין ממצא המעיד על גידול ממאיר כל השאר אינו משמעותי בלי הקשר הקליני.

09/09/2019 | 15:53 | מאת: ל

לא כל כך הבנתי, מה הכוונה לבד מן העובדה שאין ממצא המעיד על גידול ממאיר? ז"א שיש חשש לגידול או שאין חשש? מה עלינו לעשות

מנהל פורום אורתופדיה