כמה שאלות לדר הנכבד קצת ארוך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/09/2019 | 01:15 | מאת: מאור

שלום רב .יש לי כמה שאלות שאולי יוכלו לתת לי אור קצת מהכאב הקשה ! 1.יש לי כול הזמן סוג של פריקות כמו רככת בעצמות.אולי זאת הרגשה .כי עשיתי לדוגמא צילום במרפק והעצם תקינה ! 2.עצם החזה שנמצאת בחזה למעלה פשוט נהייתה מעט בסוג של קשת.בנוסף יש tmj במפרק הלסת.אורטפד הפנה אותי לראמטלוג בחשד חלילה לדלקת פרקים.בנוסף סובל מיובש קיצוני פה עניים .נשלל סכרת.האם יכול להיות דלקת שעם טיפול תחלוף?רופא המשפחה עשה לי מזמן בדיקת דם כלליות לדלקת פרקים ולא ראה משהו חריג לגבי תרופות. קיבלתי אז ארוקקסיה 90 אטופן 400 xr ולא השמשתי בהם משני סיבות 1 שאני לפעמים מדמם ממערכת העיכול עקב טחורים.עברתי לפני כמה חודשים קולו תקינה ושנית בגלל התופעות הלוואי הקיצניות שרשומות בעולן זה פשוט מפחיד אני לא מבין למה נורפן אדוויל וכול הנוגדי דלקת עם אותם תופעות מפחידות ממש ! כמו מוח נוקשות צוואר סליחה על אורך השאלות אשמח אולי תוכל לשפוך לי אור ומידע שאוכללהגיד לרופא כיון אני אבוד עצות.כבר ממש חושבים שאני משוגע .אבל לא נכון ממש כואב לי ואיני יודע מה לעשות הרבה תודה דר

היתה יכול לעזור לי להביןאותך לו טרחת לנסח אתשאלותיך בצורה מובנת יותר. 1. מה השאלה? 2. TMJ אינו מחלה אלא קיצור שמו של המפרק שבין הלסת התחתונה והגלגלת 3. לא הבנתי מהבעצם כואב לך 4. לא הבנתי למה אתה לוקח תרופות אם אינך לוקח אותם . 5. לא הבנתי מדוע אינך שואל את הרופא הרושם לך תרופת : א. מה הבעיה שלשמה אתה רושם את התרופה. ולמה זה חשוב. 6.. מחושיםכמו יובש בפה אינם בתחום עיסוקי. 7. שיעורי בית: נסח שוב את השאלות

מנהל פורום אורתופדיה