אורתופדיה - 2 שאלות על מקרים שקרו לי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/09/2019 | 17:09 | מאת: אביגדור

1. כבר 3 שנים יש לי דלקת בגיד. פעם בשנה אני מקבל זריקה מאורתופד שמקילה על הכאב לחצי שנה. יש טיפול אחר? 2. מה הטיפול בלומבגו (קיבלתי היום) כאשר יש כאב בעיקר בקימה?

הזרקה של סטרואיד לגיד מחלישה אותו 1.והוא עלול להקרע . 2. כאב גב תחתון חלף מאליו ב80-90% מן מהמקרים בלי קשר לטיפול ולכן ניתן לחכות ולהסתפק במשכחי כאב אלא אם יש מצב בריאותי המהווה גור םסיכון כמו תאונה, מחלה ממארת, סימניםל מחלה זיהומית דלקתית , גיל מבוגר.

מנהל פורום אורתופדיה