שבר בשורש כף היד מנפילה מקורקינט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/09/2019 | 15:50 | מאת: לירון

היי ביתי שברה את היד לפני יומיים לאחר שנפלה מקורקינט חשמלי...לקחתי אותה למיון לאחר צילום גילו שיש לה שבר בשורש כף היד ..היא גם סבלה מכאבים בכל היד ולא הצליחה ליישר אותה ולכן לא יכלו לצלם ולראות שמו לה גבס והיא עדיין אל מסוגלת ליישר את היד למרות שהשבר גילו רק בכך היד...מה הסיבה לכך שהיד לא מתיישרת ...האם יתכן שיש שבר נוסף...מה עושים?...קבעו לה ביקורת רק עוד שבוע לחכות ?...או שישר לגשת מה עושים...

בשביל לדעת למה היד אינה מתישרת צריך לעשות צילום. לא הבנתי מדבריך האם נעשה צילום ואם כן איזה?

מנהל פורום אורתופדיה