נפיחות בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/02/2003 | 16:30 | מאת: לייני

שלום, לפני כחודש בוצעה בברכי ארטרוסקופיה אלקטיבית בברך ימין. הממצאים - קרע של המניסקוס הלטרלי קרן קדמית והצטלקות של הליגמנטוס. מוקוזום באזור בסיס ACL . בוצעה : מניסקטומיה חלקית והטריית המוקוזום. לצערי קצב החלמתי הוא איטי ביותר, הברך נפוחה למרות הפיזיותרפיה והטיפולים שאני עוברת. בשבוע האחרון הרגל כולה התנפחה והכאבים נעשו כמעט בלתי נסבלים. שאלתי היא מה עלי לעשות? לייני

נפיחות של כל הרגל היא דבר מדאיג . פני בהקדם לרופא .

13/02/2003 | 10:46 | מאת: לייני

שלום ד"ר לב-אל, אכן לפי עצתך בקרתי אצל רופא המשפחה שלי ששלח אותי לבצע בדיקת דופלר בחשד לפקקת. הבדיקה שללה מציאותה של פקקת והרגל עדיין נפוחה מאד. הנפיחות כרגע מתמקדת בצידה הפנימי של הברך הימנית ובקרסול. מה עלי לעשות? לייני

חזרי לאורתופד שניתח אותך

מנהל פורום אורתופדיה