כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 14:31 | מאת: יוחאי

ד"ר שלום הנני סובל מקרע ב ACL עברתי שני ניתוחי ארתרוסקופיה ובניתוח השני עשו לי כיווץ של הרצועה כרגע אני כשנה לאחר הניתוח ועדיין סובל מכאבים של עמידה ממושכת וכיפוף הברך על ידי כריעה האם יש סכנה לקרוע את הרצועה לגמרי? האם יש צורך בניתוח שיחזור ? ובבקשה מה המלצתך? בתודה מראש יוחאי

מה עשו בניתוח הראשון?

11/02/2003 | 22:41 | מאת: יוחאי

כלום רק פתחו וראו שיש קרע בצולבת הקידמית ושלחו אותי לעשות פיזיותרפיה, המצב ממש החמיר ונאלצתי לעשות ניתוח שני בתודה מראש יוחאי

מנהל פורום אורתופדיה