הרגליים שלי עקומות באיזור היריכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/08/2019 | 00:33 | מאת: הרגליים שלי עקומות

אני בת 14, הרגליים שלי עקומות באיזור היריכיים בצורת קשת כזו שמסתיימת בכך שהברכיים שלי תמיד צמודות ויוצר לי ממש מראה כללי של רגלים עקומות, הבעיה היחידה של זה בשבילי זה המראה החיצוני . אין את זה לאף אחד במשפחה שלי מ2 הצדדים ומתמונות שהייתי קטנה הרגליים שלי בכלל היו נראות ישרות לגמרי, בקיצור מה אני יכולה לעשות עם זה, יש בכלל אופציה כזו לישר אותם?

12/08/2019 | 00:45 | מאת: שואלת השאלה

רציתי להוסיף שכשהייתי קטנה יותר תמיד הייתי יושבת על הרגליים שלי במקום על הטוסיק כאילו הרגליים מקופלות אחורה ואני יושבת עליהם, עד היום רוב הזמן אני יושבת ככה גם בכיתה זה הכי נוח לי אבל אני לא יודעת אם יש לזה השפעה בכלל על הצורה של הרגליים שלי או המצב שלהם,הרגליים שלי הם בצורת x ,

מבחינה טכנית אין קושי לישר את רגליך. השאלה היא אםזה נבון. בכדי לדתע יש לבצע מדידות של ציר הרגלים. עושים זאת על ידי הסתכלות על רגליך בדיקת טווח התנועה של המפרקים וצילומי רנטגן. פני לאורתופד ילדים.

מנהל פורום אורתופדיה