פרופיל צבאי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2003 | 08:41 | מאת: יואב

במקרה של בלט דיסק מרכזי ימני ודיסקאופטיה: 1. חוות הדעת של האורטופד הנה: יש לתאם פרופיל, "אין לעבוד בהרמת משאות ונסיעות בשטח" 2. מהם השיקולים של הוועדה הרפואית להורדת פרופיל ? 3. האם ייתכן והוועדה תוריד פרופיל אל מתחת ל- 56 במקרה זה ? 4. האם יש אתר אינטרנט אשר מכיל את ספר הפרופיל ? בברכה יואב

קביעת סוג הבריאות נעשית על סמך ממצאים הקשורים לתולדותהמחלה וממצאיהבדיקה הגופנית מחד וקורלציה עם ממצאידימות כמו ט.מ או מ.ר.י יש שתי אפשרויות האחת ס.ב 72 והשניה 45 . אין אתר ם ספר פרופילים .

מנהל פורום אורתופדיה