בהמשך פוסט מטה דואגגג

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/08/2019 | 22:07 | מאת: מאור

שלום..קיבלתי פעמיים מכה במרפק בחיבור של היד מאחורה פעמיים...והתנפח טיפה כמו רקמה שומנית קטנה ניגשתי לאורטפד ..והפנה אותי לצילום מיידי שאפילו לא הראה ץנפיחות הזאת כמובן צילום תקין וגם בדק פיזית תיד אני קצת בחרדה מי זה שעם היה משהו חלילה הצילום פעמיים שעשיתי היה מראה? שאלה נוספת האם שני צילומי רנטגן על המקום זה המון קרינה ? זה מסוכן??? תודה רבה השאלה שלי עם חלילה היה משהו מסוכן היה נראה בצילום...כי זה כמו שומן כזה ...בצילום העצם תקינה ללא דלקת ללא זיהום אני מאוד מודאג

אין שום דבר מסוכן במכה במרפק . אםהיה שבר יש סיכוירב שהיו רואים אותו בצילום .

מנהל פורום אורתופדיה