שנה אחרי מכה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/08/2019 | 06:14 | מאת: נטלי

שלום דר. לפני כשנה נפלתי על חפץ חד (לא חד לכדי חתך רק מכה יבשה) שפגע באזור עצם הזנב. בהתחלה הכאבים היו בלתי נסבלים, הפסקתי למשך שבועות פעילות ספורטיבית (ריצות) ומשבוע לשבוע הכאב פחת. כיום, שנה אחרי, עדיין קשה לי לשבת מבלי להחליף תנוחה כל רבע שעה ולאחר שעה אני חייבת לשלב הליכה. מעולם לא נבדקתי אצל רופא מכיוון ששמעתי שפגיעה בעצם הזנב מובילה להחלמה ממושכת שאין לה פתרון רפואי. שנה נראה לי כזמן מוגזם לרמת הכאב. רק לציין שחזרתי לפעילות גופנית מלאה. הקושי היחיד הוא בישיבה ממושכת. תודה!

מה השאלה? העובדה שחזרת לתפקד נורמלי היא סימן טוב להחלמה. אמצי לך כרית מיוחדת המורידה את הלחץ על עצם הזנב בישיבה

מנהל פורום אורתופדיה