כאבי צוואר-ראש תחתון ורפלקס בחילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/08/2019 | 18:54 | מאת: אמיר

שלום כבר מזה שבועיים שסובל ממתח שרירי בצוואר ולאחרונה גם החלו כאבים בלסתות. עכשיו ביומיים האחרונים אני מרגיש שהכאב הפך להיות חד וגם בחלק התחתון של הראש כך שממש קשה לי להחזיק את הראש וצריך לשכב כל הזמן. החלק הכי נורא הוא שכל פעם שאני מעלה ומוריד את הראש יש לי צורך עז להקיא או מרגיש פשוט בחילה. המצב מחריף בשעות הערב והלילה. למה זה? אני צריך לחשוש מגידול או משהו בסגנון? רופא אף אוזן גרון בדק אותי ואמר שברמתו הכל תקין. אם מדובר רק בשרירים מכווצים תוך כמה זמן יעבור וכיצד לטפל? בתודה,

06/08/2019 | 19:00 | מאת: אמיר

אציין גם שקשה לי לפתוח את הפה וללעוס אוכל קשה וכואב לי קצת בסנטר.. יתכן שמדובר במחלת ניוון שרירים?

איני יכול לעשות אבחנה עלסמך המעט שהבאת. באון כללי נראה לי שעליך לפנות לנוירולוג ( רך רופא המשפחה כמבודן)

מנהל פורום אורתופדיה