כאבים בברך לאחר קיצור גבס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/08/2019 | 10:42 | מאת: שמעון

שלום דוקטור לפני שלושה ימים החליפו לי את הגבס ברגל מגבס ארוך מעל הברך כשהרגל מכופפת ממש מעט וכעת לאחר חודש וחצי הוחלף לגבס קל סינטטי ממש מעט מתחת לברך. כיפוף הברך נורא כואב בפיקה. הסבירו לי שזה בגלל שהמון זמן לא כופפתי את הברך. אחרי שלושה ימים עדין כואב מאוד בכיפוף ללא שיפור. לא הייתה לי דלקת לפני השבר והשבר הוא לא בברך אלא במרכז השוק. כמה זמן הכאב עוד יכול להימשך בברך עד לכיפוף רגיל ללא כאב ואיך אפשר להקל על הכאב ? האם יש תרגילים ? בנוסף אני רוצה לשאול על משהו להקלה נגד גירודים שהם לא אזיקונים או מסרגות כי אני חושש לפצוע את עצמי בשריטות שעלולות רק להגביר את הגירודים ועלול להביא לזיהום. תודה דוקטור

ראשית יש לבדוק אולי בכל זאת מסתתר שם שבר " עלום". אם אין שבר סביר להניח שתוך3-6 שבועו ישתפר המצב אשר לגרוד : זה כמו עישון עדיף בלי

04/08/2019 | 14:34 | מאת: שמעון

רב תודות דוקטור.

מנהל פורום אורתופדיה