פריקה קידמית כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2019 | 15:54 | מאת: משה חנן

הנני בן 65 לפני חודשיים נפלתי באמבטיה היתה לי פריקה קידמית בוצע שחזור פריקה כרגע גמרתי 15 טיפולי פיזיוטרפיה ביצעתי mri שינויים ניוונים קלים במיפרק האקרומיו -קלוויקולרי מודגמת בצקת אותות חריגים דיפוזים במישטחי השומן הסובאקרומיאלים אותות חריגים במירקם הגיד sspללא הדגמת קרע מירקם ונפח של השרירים תקינים שאר הגידים המסובביםוגיד הביצפס שמורים מודגם נזק על שם בנקרט גרמי ולברלי באספקט קידמי תחתון של הגלנואיד נוזל תוך מיפרקי בכמות קטנה אותות חריגים דיפוזים סביב הריצס האקסילרי לסיכום נזק טיפוסי לאחר פריקה קידמית

הבדיקה לדעתי מיותרת. כל עוד אינך לוקה בנקעים חוזרים של הכתף הטפול הוא פיסיותרפיה ץ ף

מנהל פורום אורתופדיה