כאבים בכתף, הסתיידות קטנה סמוך לראש ההומרוס -

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/08/2019 | 16:22 | מאת: עינב

שלום דר אני סובלת מכאבים קרוב ל-3 חודשים בכתף השמאלית הכאב תמיד חזק וחודר רק כאשר אני עושה תנועה מסויימת נבדקתי אצל אורתופד כירוגי מומחה מרפק וכתף והוא נתן לי טיפול של ארקוקסיה ל- 5 ימים וזה עזר והופנתי גם לצילום רנטגן (הרופא שלי בחופשה כל החודש) אשמח לקבל המלצה לתשובה שקיבלתי מהצילום - הסתיידות קטנה סמוך לראש ההומרוס - מה זה אומר? אגב עבר שבוע מאז שסיימתי טיפול בארקקוסיה והכאב חזר, ומפריע לי לתפקד. אשמח לקבל ייעוץ תודה

זה לא אומר : סמוך לראש היכן? : מעל ? מתחת? מלפנים? מאחור בצד פנימי? בצד חיצוני . מה הממצאים בבדיקה גופנית?

מנהל פורום אורתופדיה