כאבים חזקים -דורבן ועצם הזנב...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/07/2019 | 22:59 | מאת: נועה

שלום, בת 42, בתשעת החודשים האחרונים הורדתי ממשקלי כ 33 קג (עדיין עם עודף משקל גדול), ודווקא עכשיו צצות בעיות אורטופדיות. יש לי כאבי דורבן חזקים מאוד בכף רגל שמאל וכאבים חזקים גם בעצם הזנב שקדמו לכאב הדורבן. יש לציין שבעבר היה לי סדק בעצם הזנב בעקבות נפילה. האם הירידה במשקל הציפה פתאום את הבעיות האלה? יש בכלל טעם לפנות לאורטופד או לחכות שיעבור?

איני רואה סיבה להאשים אתהירידה במשקל. זו ברוכה בכל מקרה כן פני לאורתופד

מנהל פורום אורתופדיה