מאוחדת מסרבת לאשר mri למרות הפניות 2 מומחים מטעמה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/07/2019 | 23:15 | מאת: יהורם

שלום, קיבלתי הפנייה מאורטופד בכירורגיה אורטופדית ורופא מומחה ילדים (שניהם מטעם קופת חולים מאוחדת,לא פרטי) הפנייה ל mri עמוד שדרה מותני וסקארלי וכאשר שלחתי את המסמכים לאישור קיבלתי תשובה שלא מאושר ואני צריך לעבור סיטי(מבלי שמישהו נוסף בדק אותי) אני בן 22 סובל שנים מכאבי גב תחתון בגלל עקמת ובנוסף לפני כשנתיים נחבלתי בעמוד השדרה ומאז סובל מכאבים קשים בגב תחתון ותחושת נימול בעיקר ברגל שמאל, מה לעשות בכדי לקבל את המגיע לי?

זו סוגיה הקשורה ליחסים בין המבוטח למבטח ואינה עניין אורתופדי.

מנהל פורום אורתופדיה