תוצאות mri ברך (לאחר ארוע פריצת דיסק בגב..)

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/07/2019 | 08:53 | מאת: ברק

ברקע: במסגרת בירור כאבי ברך. לא נצפה אות חריג משמעותי בלשד העצם. תפליטים מינימליים בבורסות ובחלל המפרק. מנגנון המיישרים, רצועות צולבות וקולטרליות: בגדר הנורמה. סחוס פטלו-פמורלי ורטינקולום שמורים. סחוס מפרקי שמור ללא הדגמת פגמים משמעותיים בשני המדורים. מניסקוסים: הפנימי שמור. ללא הדגמת מאפייני קרע. שינוי מוצינוזי בקרן האחורית. הצדדי שמור. בסריקת הגומה הפופליטאלית לא מודגמת ציסטת בייקר. הדגמה תקינה של ITB ,גיד הביספס פמוריס וגיד הפופליטאוס. תפליט מתון בשרוול גיד הפופליטאוס סריקה 27 ב- .קורונלי PD+SPIR בסריקת השלד ללא הדגמת ממצא משמעותי חריג. רקמות רכות שכנות הכלולות באיזור הסריקה ללא הדגמת ממצא משמעותי חריג. בסיכום: כמפורט לעיל. ללא הדגמת מאפייני קרע מניסקלי או רצועתי. לקורלציה קלינית.

26/07/2019 | 08:58 | מאת: הבהרה לשאלה

לא רשמתי, אבל דר' אני מבקש את עזרתך בפיענוח ממצאי ה mri. כמו שרשמתי בכותרת, הכאבים בברך הופיעו בעקבות פריצת דיסק קשה בגב תחתון

תקין

מנהל פורום אורתופדיה