כאבים חזקים באים והולכים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/07/2019 | 22:09 | מאת: מוטי

שלום לפני כשנה עברתי תאונה ונזרקתי בתוך אוטובוס שעשה עצירה פתאומית. כיום הכאבים שנשארו הם כאבים ברגל שמאל למטה מעל הכף רגל בחלק הפנימי. עשיתי צילום לרגל וכן אולטראסאונד שלא הראו דבר. וכן סי.טי גב שהפנה אותי רופא ממרפאת כאב שהראה בגובה 5-L4 : בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התקאלי במידה קלה. הבנתי שזה לא משהו רציני. ואני ממשיך לברר מה סיבת הכאבים החזקים שתוקפים אותי. אשמח לדעת מה עוד ניתן לבדוק. האם כדאי לעשות מיפוי עצמות ואולי יראו מה סיבת הכאבים. תודה רבה

ראשית לכל עליך לעבור בדיקת אורתופד בכדי למקם את הבעיה ככל הניתן

22/07/2019 | 16:35 | מאת: מוטי

שלום הייתי אצל אורתופד בתחילה שהפנה אותי לפיזיותרפיה. קבלתי כמה חודשים טיפולים של מתיחות וגם נתנו לי תרגילים לעשות. אבל כל זה ללא הועיל. יש לציין שחיצונית לא רואים כלום. לא נפיחות ולא אודם. והכאבים מופיעים לאו דוקא אחרי מאמץ. הם יכולים להופיע פתאומי גם בישיבה בעבודה. וגם באמצע הלילה. כאבים שמעירים אותי בעוצמתם. תודה רבה

מנהל פורום אורתופדיה