שבר ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2003 | 21:06 | מאת: מיכל

לפני כשבוע שברתי את היד קצת מעל לחיבור בין כף היד ליד. בחדר המיון גובסתי ונאמר לי כי עלי להשאר עם הגבס למשך 6 שבועות. הבעיה היא כי הגבס לא נוח לי בלשון המעטה. הוא תופס לי את האצבעות באופן שאני כמעט לא יכולה להשתמש בהן, וחותך לי את החיבור בין האגודל לכף היד. בקיצור: לא נראה לי כי הגבסן השקיע מחשבה או זמן בכך כי הגבס יהיה נוח במידת האפשר כמובן. שמעתי גם כי ישנו גבס קל יותר שאפשר להשתמש בו. שאלתי: לאן לפנות בעניין זה, גם בתשלום, אני מעוניינת להתייעץ עם מי שידאג גם לעובדה כי אני צריכה לשאת המצב למשך 6 שבועות, ולא רק להחלמת השבר. בתודה מראש.

במקומות רבים -במיוחד במרפאות שלבתי חולים - ניתן לקנותולהתקין "גבס קל". התענייני בבית חולים הסמוך לאזור מגורייך

מנהל פורום אורתופדיה