שאלה נוספת על פענוח mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/07/2019 | 09:19 | מאת: יהורם

תחילה תודה על תשובתך המהירה,פענוח mri כף רגל שמאל לאחר תאונת דרכים: הגיד הפרונאלי הקצר יש סימנים של פיצול מוקדם עם איחוי בחלק הדיסטלי. יש איחוי טרסלי של רקמה רכה של מפרק הסוב טלרי המדיאלי עם בצקת משני צידי האיחוי המעידה על פסאודואטרוזיס. חשתי הגבלה של תנועת המפרק הסובתלרי = בין התלוס לקלקנאוס רק לאחר התאונה, 1.ענית לי שהממצאים הללו מולדים, ייתכן הסבר הגיוני מדוע אני סובל מכאבים והגבלה באיזור רק לאחר התאונה? עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה אך ללא הועיל עדיין סובל מהגבלה וכאבים לאחר פעילות. 2.האם הממצאים הללו יכולים להעניק קשר סיבתי לכך שהרכב דרס אותי בכף הרגל? מודה לך מראש ד"ר אסא!

לא טרחת לאפיין את תאונת הדרכים ולא תארת את המגבלות והמחושם שאתה חש כך שאיני יכול להתיחס לשאלתך

מנהל פורום אורתופדיה