כאב כרוני חריף בירך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/07/2019 | 08:03 | מאת: יוסף סרוגו

שלום ד"ר אסא לב-אל. אני פונה בשם אבא. זה כשנתיים שאבא סובל מכאבים קשים מאוד באזור הירך השמאלי, במיוחד במשולש הירך , כאבים שבגללם הוא צולע ונעזר במקל הליכה. בוצע בירור מקיף הכולל צילומי סי.טי. לעמוד השדרה וצילום סי. טי וגם מ.ר.י לירך (מצורף). אחד הרופאים קבע שמקור הכאב בהיצרות של התעלה הספינאלית ואחר סבור שלא. הוא קיבל מספר תרופות להקלת הכאב, כליריקה, אולם הוא לא יכול לקחת תרופות אלו לאורך זמן שכן הוא חולה לב. התוכל בבקשה לבדוק את תוצאות הצילומים, היש בהם סיבה לכאבים? תודה רבה, שי .

הקובץ לא עלה

20/07/2019 | 15:55 | מאת: יוסף סרוגו

אני מקווה שכעת הקובץ מצורף. גם בהודעה הראשונה ששלחתי לא היה ברור אם הקובץ צורף... תודה שי

מנהל פורום אורתופדיה