כאב עיצבי שמקורו בגב תחתון..האם צריכה אורטופד או נוירולוג למקרה כזה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/07/2019 | 11:52 | מאת: נועה

ד ר אסא שלום רב אני לא כל כך יודעת לאן לפנות ואשמח להכוונה ...אספר בקצרה שלפני כ20 שנה החלו לי כאבי גב חזקים עם כאב עיצבי עז בעקבות תאונה שהייתה לי כשרכבתי על אופניים בכל השנים הללו השתדלתי לשמור על עצמי ודיקור מאוד עזר לי אם היו כאבים ..מה שידוע לי שהיתה שחיקה בין 4L לL5...בחודשים האחרונים שוב היו לי כאבים קשים בגבשממש לא יכולתי לזוז (התחיל ב20 פברואר 2019)עקב תנועה לא נכונה . ותוך כדי תקופה זו היתה לי בלימת חירום עם הרכב לפני כחודש שגרמה לגוף לטלטלה ונוספו בעיות חדשות ומלחיצותתת ..כנראה שגם הצוואר נפגע הפעם והשפיע על יד שמאל והחלו תופעות ממש מפחידות כמו מכת חשמל כזו ועם הדף בכל הגוף (כולל הפרצוף)זה תופעות חשמליות כאלה שלא מוכרות לי בכלל וממש מבהילות אותי וכן בידיים למשל כאילו כאב שורף מן כאב שורף מתחת לעור מן לחץ תת עורי אבל זה ברוטך השם פחת היה רק בימים אחרי התאונה אבל חוזר במינונים יותר נמוכים מידי פעם ...זה קרה באופן קיצוני יום אחרי התאונה וקרה בערך 5 פעמים בחודש האחרון וזה קורה במפתיע ... עשיתי לאחרונה צילום רנטגן של החלק המותני בדיקות דם וקשה להבין מה בדיוק התופעות הללו וחוץ מזה הגב עדיין לא חזר לעצמו אני מאוד זהירה כי הכל רגיש וטאקוטי כרגע אבל לא יודעת איפה להתחיל ולמי לפנות .... .לא יודעים האם להפנות אותי לנוירולוג או לאורטופד שמומחה למערכת העיצבית ???מוכרות לך תופעות כאלה?מה היית מייעץ לי לעשות?

פני לאורתופד המתמחה בטיפול בבעיות גב

מנהל פורום אורתופדיה