כאב ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2003 | 12:15 | מאת: נטע

דר' שלום! שבוע שעבר הרגשתי כאב לא יודעת ממה ברגל הימנית מאחורי הברך ולכיוון מעלה. באותו יום הלכתי לחוג קיקבוקסינג (כהרגל) ובבעיטה הראשונה כאב לי ממש באזור זה, אחר כך לא יכלתי ממש למתוח את הרגל ולא יכלתי להמשיך לבעוט וגם בהליכה כאב, עד עכשיו זה לא השתחרר, אני בטוחה שזה לא שריר תפוס, האם אתה יכול לעזור לי? מה לעשות ומה זה בכלל? תודה מראש!

אשמח לעזור לך אם תזדמני לסביבה בה אני גר עד אז אי אפשר לאעשות אבחנה על סמך סיפורך הקצרצר

מנהל פורום אורתופדיה