המשך כאבים חזקים 3 שבועות אחרי חבלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/07/2019 | 07:55 | מאת: שירsaris

לפני 3 שבועות נחבלתי קשות ברגל מתחת לברך ליד העצם, הופיעה נפיחות וכאבים, פניתי ל אורטופד שסבר שזו חבלה עם סיכוי זעום לשבר. מאז במקום החבלה עדיין נפיחות קשה, ויש שטפי דם שהתפשטו וירדו עד לאצבעות כף הרגל, תוך שהמקום כואב מאד, הכאב הוא מהברך ועד גב כף הרגל, כמעט ואינו פוסק ויש ימים עם כאבים מאד קשים. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב ? מלבד משככי כאבים, ותוך כמה זמן הנפיחות והכאב אמורים לחלוף? האם יתכן שבכל זאת נגרם איזה שבר שבעקבותיו יש כאבים כ"כ חזקים?

אי אפשר לשלול בבטחון אפשרות של שבר "קטן" כל לעוד יש "דם ברקמות" יש סביבו תגובה דלקתית המלווה בכאב. ע ם העלמות שטפי הדם יעלמו הכאבים.

מנהל פורום אורתופדיה