הליכת ברווז צךיעה מאגן לאגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2019 | 15:50 | מאת: קלרה

לפני כ3 חודשים התחלתי ללכת הליכת ברווז צליעה מאגן לאגן זה גורם לי לאי יציבות קשיים בהליכה מתעייפת וכואבים לי השרירים האגן גב תחתון ברכיים מתקשה לעמוד יש נימול האם זה יכול להיות מהצרות בעמוד השדרה או שזאת בעיה אחרת הפנת אותי לאתר שלך שם לא כתוב כלום אנא ממך תענה לי חשוב לי לדעת תודה מראש

יש מספר סיבות אפשריות ל"הליכתברוז" החל במום מלידה דרך מום בהתפתחות וכלה בשינויים ניווניים. לשם איבחון יש לעבור בדיקה שלמה

מנהל פורום אורתופדיה