פריצת/בלט דיסק כאבים לא פוסקים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2019 | 21:00 | מאת: Julie

שלום. בעלי סובל מפריצת דיסק מלפני כמה שנים. הוא סובל מכאבים מקרינים לרגל. רופא מומחה הפנה אותו לפני כמה שנים למרפאת כאב, זריקת בלוק עזרה לתקופה מסויימת אבל השנה לא. הוא כבר עשה פעמיים וזה לא עוזר, סובל מכאבים כל יום. בmri אחרון הסיכום: יש בלט דיסק פארא מדיאני שמאלי l3-l4 לוחץ על שורש l4 שמאלי. שוב נפגש עם אותו מומחה והוא אמר שהניתוח לא יפתור את הבעיה וצריך לחזור שוב למרפאת כאב... איך זה הגיוני? האם בן אדם צריך לסבול ואין פתרון או שהרופא המומחה טועה? אשמח מאוד לעזרתכם.

האפשרויות שאת מונה כולן אפשריות. בן אדם אמנם לא צריך לסבול אך ניתוח לא תמיד עוזר ולמעשה לטווח ארוך לאבטוח שהוא בכלל עוזר. בכל מקרה אי אפשר להתיחס למקרה כזה בכמה מילים כמו שאת עושה צריך לצייר את מלא התמנה

מנהל פורום אורתופדיה