התכווצות הזרת בכף היד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/07/2019 | 11:07 | מאת: אייל

בחודשים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה- זרת שמאל שלי מתכווצת ואני מתקשה ליישר אותה. הדבר מתרחש כשאני מכווץ את היד לאגרוף, וכשאני מיישר את האצבעות- הזרת נשארת במקומה. רק לחץ מאוד גדול, או התערבות מהיד השניה- יכול ליישר אותה. כלומר אין תנועה רציפה בזרת הזו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? חשוב לציין שאין לי כאבי שרירים או התכווצויות בשאר השרירים בגוף.

מדובר ב"אצבע הדק" =TRIGGER FINGER . זה היצרות של המעטפת של הגידים המכופפים את האצבע. פנה למומחה כף יד

מנהל פורום אורתופדיה