מידרסים לדורבן הרגלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/07/2019 | 06:36 | מאת: נאור

ד"ר לב אל אסא אני סובל מדורבן עקב הליכות מרובות. ראיתי שרשמת שלדעתך אין הבדל גדול בין מדרסים בהתאמה אישית למדרסים מין המדף..לאחר בדיקה שעשיתי התברר לי שיש לי "קשת" גדולה ברגל.. איך אני יכול לדעת שאני מקבל מדרסים מגבס?..קראתי על זה שהשוק הזה מאוד פרוץ...אם אעלה תמונה כאן יהיה אפשר לדעת האם המדרסים האלה מגבס?. הזמנתי מקופת חולים כללית האיש שם נתן לי לעשות מדידה על משטח כף רגל ובסוף הוא שאל אותי מה המידה שלי....

כשעושים מדרס מתבתנית גבס נשארת התבנית ואתה אפילו יכול לקבל אותה( תלוי ברצון הטוב של היצרן)

העיקר הוא שתבנית גבס דורשת לליפוף כף הרגל בגבס וזה אי אפשר להסתיר

מנהל פורום אורתופדיה